1. Slaapkamer
  2. wake up light

Top 10 beste wake up lights [Top 10 lijst 2024]

Laatst bijgewerkt: 10 dec. 2023

Weet je nog niet precies welke wake up light bij jou past? Dan is deze top 10 de perfecte manier om je te helpen bij het maken van je keuze. Want met het uitgebreide onderzoek van onze redactie, weten we precies welke producten aan jouw wensen voldoen. Ervaar alle voordelen van een wake up light met de beste producten. Ontdek de ultieme wake up light uit deze top 10.

De top 10 is zorgvuldig uitgekozen door Frank en hieronder gepresenteerd. Benieuwd? Scroll dan naar onder of klik “naar de TOP 10”.

Top 10 lijst van de beste wake up lights

Hoewel ik zelf de productcategorieën heb bedacht, komt deze top 10 niet tot stand door mij. Dit is namelijk de keuze van de consument op basis van online reviews. De wake up lights in deze lijst, zijn producten waarin ik zelf grote interesse voor heb. Ik wilde graag weten wat nu echt de beste wake up lights op de markt zijn, om zodoende de keuze makkelijker te maken. Wat is een betere manier om hierachter te komen door de mening van de consument te achterhalen? Benieuwd welke 10 het geworden zijn? Bekijk ze hieronder.

1. DistinQ Wake-Up Light

 

De Wake-Up Light is meer dan een simpele wekker. Het is een slimme wekker voorzien van WiFi, waardoor je de wektijd op afstand kunt instellen. Daarnaast biedt de Wake-Up Light dubbele wektijden, een USB-aansluiting en een houten kleur. De Wake-Up Light heeft ook een slaaphulpfunctie, die je helpt je om te ontspannen en te rusten. Het ontwerp van de Wake-Up Light past perfect in elk interieur. De houten kleur geeft de wekker een warme en rustgevende uitstraling. De wekker is ook voorzien van een LCD-scherm met achtergrondverlichting, waarmee je makkelijk de tijd en instellingen kunt aflezen. Met het aanpasbare lichtintensiteit kun je de Wake-Up Light aanpassen naar jouw persoonlijke voorkeur. De DistinQ Wake-Up Light biedt jou de perfecte combinatie van technologie en design om je te helpen energieker wakker te worden en beter te slapen. Deze slimme wekkerradio is de ideale oplossing om je dagelijks leven te verbeteren.

2. BrightLife Wake Up Light Wekker Licht Wekker Wekkerradio 7 Kleuren Slaaphulp.

 

De BrightLife Wake Up Light Wekker is een wekker die je laat genieten van het zonlicht, zonder dat je er het bed voor uit hoeft. Het heeft 7 verschillende kleuren die jouw slaapkamer verlichten als het tijd is om wakker te worden of om in slaap te vallen. De wekkerradio heeft een FM-ontvanger die jouw favoriete radiozenders speelt, zodat je iedere ochtend wekker wordt met je lievelingsliedje. De BrightLife Wake Up Light Wekker is gemaakt met de beste kwaliteit materialen. Het heeft een lange levensduur en een uitstekende prestatie. Het heeft ook een ingebouwde batterij voor het geval je de stroom uitvalt. De wekker is eenvoudig in bediening, hij heeft een duidelijk LCD-scherm en knoppen voor het regelen van de radio, alarm, kleur en helderheid. Bovendien heeft het een slaapfunctie die jouw slaapcyclus monitort, zodat je altijd een optimale rust krijgt. De BrightLife Wake Up Light Wekker is het perfecte accessoire om jouw slaap- en wekkercyclus te verbeteren. Met zijn 7 kleuren, FM-ontvanger en slaapfunctie, word je iedere ochtend uitgerust wakker. Of je nu in de winter of in de zomer wakker wordt, je krijgt altijd een heerlijk gevoel van de zonnestralen in de slaapkamer. Geniet van deze heerlijke wekker en begin iedere dag met een glimlach!

3. Philips HF3500/01 Wake-up light.

 

De Philips HF3500/01 Wake-up Light biedt een rustgevende en natuurlijke manier om je dag te beginnen. Het verlicht de kamer langzaam met een zacht licht, en geeft je een natuurlijke wake-up call. Het licht begint zachtjes te veranderen in een warmer oranje, wat je lichaam helpt om wakker te worden. Aan het einde van de opwarmperiode, word je gewekt door een aangenaam geluid. Je kunt kiezen uit verschillende geluiden, zoals het geluid van een vogel, een meer of een alarm. De Philips HF3500/01 Wake-up Light is een ideaal hulpmiddel om je dag op een natuurlijke manier te beginnen. Het licht is zo ingesteld dat het je een zachte, rustgevende lichtbron geeft, waardoor je gemakkelijker in slaap kan vallen. Je kunt ook kiezen uit verschillende helderheid- en kleurinstellingen voor een meer persoonlijke ervaring. Bovendien bevat de Wake-up Light ook een aantal gezondheidsvoordelen, zoals het verminderen van stress en het verbeteren van je energieniveau.

4. Philips Somneo HF3671/01 Wake-Up Light Connected.

 

De Philips Somneo Connected HF3671/01 biedt een nieuwe manier van wakker worden. Het licht wordt voor je wektijd geleidelijk sterker waardoor je op een natuurlijke manier wakker wordt. Met de SleepMapper-app kan je zelf eenvoudig meerdere alarmen, lichtthema's en geluiden instellen. De externe AmbiTrack-sensor meet de belangrijkste factoren in je slaapkamer en koppelt deze terug in de SleepMapper-app. Daarnaast helpt de Somneo Connected je ook met in slaap vallen door middel van de RelaxBreath technologie. Hierbij wordt je ademhaling begeleid door lampjes. Met de Philips Somneo Connected HF3671/01 geniet je van een rustgevende slaap en word je energiek wakker. Je instellingen zijn eenvoudig aan te passen met de SleepMapper-app, waardoor je je slaaproutine optimaal kunt afstemmen op je persoonlijke voorkeuren. De externe AmbiTrack-sensor zorgt voor nauwkeurige metingen van de factoren in je slaapkamer. Daarnaast helpt de RelaxBreath je om makkelijk in slaap te vallen. Geniet van een ontspannen slaap en een energieke start van je dag met de Philips Somneo Connected HF3671/01.

5. DistinQ Wake-Up Light Wekkerradio met dubbele wektijd Slaaphulp met USB aansluiting.

 

Deze Wake-Up Light is ontworpen met een dubbele wektijd: je kunt de wekker zowel voor als na je slaap instellen. Je kunt kiezen uit verschillende wekmethoden: geluid, trillingen of een combinatie van beide. Met de USB-aansluiting kun je ook je telefoon of andere apparaten opladen. Met de slaaphulpfunctie kun je kiezen uit verschillende sfeermuziek en een lichttherapieprogramma om je te helpen bij het ontspannen, waardoor je kunt genieten van een diepe, rustgevende slaap. De DistinQ Wake-Up Light is een multifunctioneel product dat je helpt om je wekker gemakkelijk in te stellen, je energiek wakker te maken en je slaapritme te verbeteren. Het is een handig product dat je helpt om de beste start van de dag te krijgen. Met deze Wake-Up Light is je slaapritme nooit meer hetzelfde.

6. Philips HF3531/01 Wake-Up-Light.

 

Met de Philips HF3531/01 Wake-Up-Light word je op een natuurlijke manier gewekt. De lichtintensiteit neemt geleidelijk toe, net als de zon die opkomt. Het licht gaat van zacht morgenrood, via warm oranje naar zonnig geel. Dit helpt je lichaam om op een natuurlijke manier wakker te worden, zonder dat je woest wakker wordt door een schel geluid. De Philips HF3531/01 Wake-Up-Light biedt ook de mogelijkheid om een zachte wekker te gebruiken, waarmee je kunt genieten van een rustige, natuurlijke ochtend. Er zijn verschillende natuurgeluiden beschikbaar, waaronder vogelgezang, oceaanstralen en regen. Daarnaast word je ook begroet door een kalmerende stem die je helpt om wakker te worden. Deze wekker fungeert als een persoonlijke begeleider die je zachtjes uit je slaap helpt.

7. AyeSleep Wake up Light Met App Wekkerradio Slaaptrainer Alexa Google Home.

 

Met de AyeSleep Wake up Light is het mogelijk om op de meest natuurlijke manier wakker te worden. Je kunt je wekker instellen en deze start dan met een zacht licht dat langzaam helderder wordt. Zo word je rustig uit je slaap gehaald en heb je geen last meer van die keiharde wekker. Bovendien heeft de AyeSleep wake up light ook nog een aantal andere handige functies. Je kunt de AyeSleep Wake up Light met een app op je smartphone bedienen. Je kunt hiermee niet alleen de wekker instellen, maar ook een slaaptrainer gebruiken. Zo houd je je slaappatroon goed in de gaten en kun je ervoor zorgen dat je elke dag op tijd wakker wordt. Ook is het mogelijk om de AyeSleep Wake up Light te koppelen aan Amazon Alexa en Google Home. Zo kun je deze wake up light gebruiken om je slaapritme te verbeteren.

8. Philips HF3506/05 Wake-up light.

 

Met de Philips wake-up light HF3506 word je op een rustige en natuurlijke manier wakker. Deze wake-up light is geïnspireerd door de zonsopgang en simuleert deze door het veranderen van het licht van aangenaam geel naar helder geel. Het licht wordt samen met natuurlijke geluiden geproduceerd, waardoor je op een ontspannen en energieke manier wakker wordt. De Philips wake-up light HF3506 heeft ook een aantal instellingen waarmee je je persoonlijke wekker kunt aanpassen. Je kunt de lichtintensiteit en -sterkte aanpassen, het alarmvolume instellen en kiezen uit verschillende natuurlijke geluiden. Met deze wake-up light begin je de dag op een natuurlijke en rustige manier. Je wordt opgewekt, fris en energiek wakker.

9. Philips Somneo HF3654/01 Wake-Up Light.

 

De Philips Somneo HF3654/01 Wake-up Light is gemaakt om je te helpen om beter te slapen en wakker te worden. Deze wake-up light is voorzien van meerdere functies om je te ondersteunen bij het instellen van je slaapschema. Met de relax breathe functie begeleidt deze wake-up light je ademhaling met lampjes. Zo kun je ontspannen en rustig in slaap vallen. Daarnaast maakt de wake-up light gebruik van persoonlijke zoninstellingen. Zo kun je ervoor zorgen dat je wakker wordt met het licht dat je wilt. Je kunt zelfs de kleur van het licht aanpassen. Met de Philips Somneo HF3654/01 Wake-up Light kun je je eigen slaapschema instellen en ervoor zorgen dat je uitgerust wakker wordt. Met de relax breathe functie kun je je ademhaling begeleiden en door de persoonlijke zoninstellingen kun je je wake-up light helemaal naar jouw smaak aanpassen. Zo help je je lichaam in een ritme te komen en beter te slapen.

10. UPLY Wake Up Light Smart Clock Met USB Oplaadpunt Lichtwekker Wekker Radio met 4 Alarmen WiFi Google Home | Amazon Alexa.

 

De UPLY Wake Up Light Smart Clock met USB Oplaadpunt is de perfecte manier om elke dag fit en energiek te beginnen. Het is een multifunctioneel apparaat dat je helpt om elke ochtend fris en energiek wakker te worden. De lichtwekker heeft een gesimuleerd zonlicht dat langzaam feller wordt en je rustig wakker laat worden. Daarnaast heeft het ook tal van andere functies zoals een radio, 4 verschillende alarmen, WiFi, Google Home en Amazon Alexa. Dankzij de USB oplaadpunt aan de achterkant van de lichtwekker kun je je telefoon of andere apparaten gemakkelijk opladen. De lichtwekker is daarnaast ook nog eens gemakkelijk te bedienen met de afstandsbediening die bij het product wordt meegeleverd. UPLY Wake Up Light Smart Clock is dus meer dan alleen een lichtwekker, het is een multi-functioneel apparaat dat je helpt om de dag fris en energiek te beginnen.

Inhoudsopgave

Vraag en antwoord over de best geteste wake up lights

Mijn naam is Frank en ik ben de oprichter van FrankMagazine.nl. Ik heb deze site opgericht met het idee om producten die ik leuk vind met elkaar te vergelijken op het punt van kwaliteit. wake up lights zijn daar onderdeel van, en de beste 10 hiervan, vind je hier.

De top 10 beste wake up lights worden als het ware door de consument zelf verkozen. Dit komt omdat ik onderzoek doe naar online reviews die consumenten over de wake up lights hebben geschreven. De 10 wake up lights die gemiddeld de beste reviews hebben gekregen, kunt je terugvinden in de top 10 lijst.

Onder elke wake up light in de top 10 lijst, is een uitvoerige beschrijving te vinden over wat het product precies inhoudt. Wanneer je deze goed doorleest en met elkaar vergelijkt, dan ben jij op weg naar een hele goede aankoop.

Mijn onderzoek naar de beste wake up light gaat gepaard met het onderzoek dat ik doe naar de beste deal. Ik heb de webshops die wake up lights verkopen met elkaar vergeleken op prijs. Wanneer je “BESTE DEAL” klikt onder een van de wake up lights, ga jij direct naar die webshop.

Frank
Frank

Oprichter

Mijn naam is Frank en ik verwelkom je graag in mijn magazine! Mijn website is ideaal voor iedereen die met de laatste trends wilt meegaan. Als trendwachter houd ik in de gaten welke producten op dit moment echte must-haves zijn. Hier maak ik zelf mijn persoonlijke selectie uit en bepaalt de consument uiteindelijk aan de hand van reviews welke van deze in de top 10 terechtkomen.

Afsluiting: wake up light recensie

Na het lezen van de redactionele lijst met de top 10, ben je nu klaar om een keuze te maken! Je hoeft nu alleen nog maar de beste wake up light te kiezen, die het beste bij je past. Vergeet niet dat je niet alleen op je budget moet letten, maar je ook moet focussen op de kwaliteit, want je wilt dat je investering jarenlang mee kan. Wat er ook voor jou de beste oplossing is qua prijs en kwaliteit, met die informatie zou je een goede beslissing kunnen maken. Voor de meeste mensen is het kopen van een wake up light een goede investering die hen helpt om gezond te blijven en om gemakkelijker op te staan. We hopen dat de informatie die wij je geven in deze artikel je heeft geholpen om je een goed beeld te geven van wat er op de markt is. Succes met het uitkiezen van de beste wake up light voor jou!

Tips van Frank: zo koop je de beste wake up light

Binnen de top 10, is de keuze welke het beste bij jou past aan jou. Hierin kun je rekening houden met de productspecificaties. Je kunt lezen wat een van de wake up lights in de top 10 inhoudt qua specificaties. Daarnaast kun je op de foto’s zien hoe het product eruit ziet. Is er een bepaald design die jouw voorkeur heeft? Dan zou dat de goede keuze voor jou kunnen zijn. Uiteindelijk kan de prijs ook bepalend zijn voor welke wake up lights je gaat. In de top 10 hebben verschillende wake up lights verschillende prijzen. Koop diegene die in jouw budget past! Ik heb mijn best gedaan om de webshop met de goedkoopste prijs uit te zoeken, zodat jij direct naar de goedkoopste deal wordt geleid.

Disclaimer: Ga je via een van de wake up lights in de top 10 naar een webshop en schaf je het daar aan? Dan ontvang ik een kleine commissie. Zodoende kan ik door blijven gaan met trendwatchen en onderzoek doen naar de beste wake up lights.

Gepubliceerd op: 15 dec. 2022